Wie zijn we

Creatief familie bedrijf

MUGG. is een creatief familiebedrijf met liefde voor interieur, keukens en ambacht, opgericht in 2021 door Maurits Büsse en Laura Brokaar. Als zwager en schoonzus ontwerpen en realiseren zij jouw droomkeuken.

Maurits

Hij volgde een opleiding tot meubelontwerp en meubelmaker en studeerde vervolgens cum laude af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht in de richting Toegepaste Kunst en Industrieel Ontwerp. Maurits heeft ondertussen jarenlange ervaring in het maken van exclusieve keukens op maat vanuit zijn eigen werkplaats in Enkhuizen. Hij weet alles van materialen en kan daarin ook heel goed adviseren. Hij denkt altijd vanuit mogelijkheden en daarom is wat hem betreft alles mogelijk. Waar een ander van droomt, maakt hij. Ambacht is waar hij zijn passie uit haalt en dat in combinatie met ontwerpen en het creatieve brein van Laura maakt MUGG.

Laura

Jarenlang werkte ze aan haar carrière bij HEMA, maar eind 2020 besloot Laura om haar baan in de e-commerce wereld op te zeggen en haar hart te volgen. De interieurwereld trok al langer haar aandacht, vooral nadat ze meerdere eigen woningen voorzag van een tot in de puntjes verzorgde styling. Ze wilde haar creativiteit en passie voor interieur combineren met haar talent voor planning en communicatie. Het bleek de juiste stap op het perfecte moment, want haar liefde voor interieur en smaak voor stijlvolle keukens viel samen met de krachten van haar zwager en keuken- en meubelmaker Maurits.