Werkwijze

wij ontwerpen en maken alles

Keukenontwerp voor iedereen en elk budget

Of je nu een droomkeuken in standaard maten wilt, of een unieke keuken die speciaal voor jou op maat gemaakt is: MUGG. is er voor al je wensen .  We leveren standaard keukenmaten en aanrechtbladen in alle prijsklassen, maar gaan ook all the way met een unieke, voor jou op maat gemaakte keuken inclusief al je specifieke wensen. 

We nemen de tijd voor elke opdracht, zodat we de allerbeste kwaliteit kunnen leveren. Je hoeft voor een nieuwe keuken zelfs niet naar ons toe te komen, wij komen naar jou! Met een auto vol voorbeelden van stalen, fronten, kleuren en materialen laten we je zien wat mogelijk is. En het leuke is: bij MUGG. is alles mogelijk. We staan voor persoonlijk contact en een intensieve samenwerking met jou, om tot het mooiste resultaat te komen: 

jouw droomkeuken.

 

We komen bij je thuis

MUGG. heeft een kleine showroom en kantoor in Haarlem  waar je meer dan welkom bent, maar we komen liever bij je thuis. Zo zien we meteen de ruimte waar je droomkeuken moet komen en hebben we een beeld bij je stijl en wensen. Laura ziet in een oogopslag wat bij jou en je woning past en bij Maurits borrelen meteen verschillende keukenontwerpen op. Bij nieuwbouwprojecten vragen we je wel om naar ons kantoor in Haarlem te komen. 

Werkgebied: vooral de Randstad. Twijfel je of we in jouw woonplaats werkzaam zijn? Stuur ons even een e-mail.

We realiseren jouw droomkeuken

Vervolgens bespreken we samen jouw wensen: hoe ziet je droomkeuken eruit? Wat doe je het liefste in de keuken? Waar wil je meer en minder aandacht voor? Wat is voor jou belangrijk aan een keuken?

Stalen, fronten en apparatuur

We laten je al onze stalen zien van werkbladen en fronten voor kasten, in verschillende hoogwaardige materialen en kleuren. Hierbij werken we met onze grote collectie stalen, maar we realiseren graag jouw droomkeuken, dus zit jouw wens er niet bij? Dan gaan we voor maatwerk waarbij alles mogelijk is: dan maken we het namelijk zelf! Verder denken we met je mee over apparatuur en de beste indeling die bij jouw keuken past.

Stalen zijn delen van werkbladen van materialen zoals composiet en keramiek, en fronten van kasten van verschillende soorten en kleuren hout en hplVind je niet wat je zoekt of heb je een specifieke wens, dan kunnen wij dat voor je vinden of maken. Als je wilt, nemen we je zelfs mee naar onze leveranciers om alle verschillende soorten materialen te bekijken en voelen. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus gooi vooral al je wensen op tafel. Wij worden blij van maatwerk, jij wordt blij dat wij je droomkeuken kunnen realiseren.

Merken waar wij veel mee samenwerken zijn Siemens, Quooker, Airo Design en Bora. Zoek je apparatuur van een specifiek merk, laat het ons dan even weten. We doen er alles aan om jouw droomkeuken te realiseren.

Speciale wensen?

Laat dat maar aan ons over, we ontwerpen en maken alles! Een aanrechtblad dat doorloopt in je wasbak? Een specifieke vintage kraan? Handgrepen in een bijzondere maat? Een frontje met linnenlook of in een speciale kleur? Duurzaam materiaal? Laat het ons weten, dan gaan wij voor je op zoek om dit werkelijkheid te laten worden.

Van 3D ontwerp naar droomkeuken

Als we al je wensen besproken hebben, presenteren we via teams het ontwerp. We nemen samen de offerte door en mailen je achteraf de presentatie en offerte. Leg jij jouw keuken in handen van MUGG., dan maken we een planning en gaan we voor je aan de slag. Uiteindelijk plaatsen we de keuken tot op de millimeter nauwkeurig in jouw ruimte. MUGG. gaat alleen voor topkwaliteit, onze keukens hebben dan ook een hoogwaardige afwerking. We gaan je keuken niet uit totdat iedereen tevreden is. Nog heel even geduld en dan staat er binnenkort een MUGG. keuken in jouw huis. Jouw droomkeuken.

 

De intakes fases

Fase 1

Kies je voor een vrijblijvend intakegesprek met MUGG. dan verwelkomen we je in fase 1: de intake.

In fase 1 ontmoeten we elkaar bij jou thuis of bij ons op kantoor*. Nadat we al je wensen besproken hebben, gaan we aan de slag met het ontwerp. Vervolgens presenteren wij online het ontwerp van jouw MUGG. droomkeuken. Fase 1 is inclusief:

 • Uitleg van materialen
 • Begeleiding van ons in het kiezen van materialen
 • Begeleiding van ons bij de indeling van kasten en apparatuur
 • Presentatie van het ontwerp: we nemen je digitaal mee in het ontwerp van je droomkeuken. Deze wordt na afloop van de presentatie per e-mail naar je verzonden
 • Fotorealistische én 3D tekeningen zodat je een levensecht beeld krijgt van je droomkeuken
 • Voorstel voor apparatuur
 • Offerte

*Bij nieuwbouw of wanneer de overdracht van de nieuwe woning nog niet gepasseerd is.

 

Fase 2

Ben je tevreden met het ontwerp van jouw keuken, op een paar aanpassingen na? Dan bieden we je fase 2: puntjes op de i.

In fase 2 is het mogelijk om aanpassingen door te voeren tot je helemaal tevreden bent met het ontwerp. Voor dit pakket vragen we €349. Wanneer je vervolgens besluit dat MUGG. jouw droomkeuken mag maken, zullen we dit bedrag met je aanbetalingsfactuur verrekenen. Fase 2 is inclusief:

 • Maximaal 3 aanpassingsrondes op het eerste ontwerp en/of andere wensen qua apparatuur
 • Een geheel nieuw ontwerp van je droomkeuken aan de hand van jouw aanpassingen
 • Een nieuw voorstel voor apparatuur
 • Indien van toepassing: nieuwe fotorealistische en 3D tekeningen zodat je een levensecht beeld krijgt van je droomkeuken
 • Een nieuwe offerte
 • Een afspraak bij ons op kantoor om de puntjes op de i te zetten.